Svadobná výzdoba zo sušených kvetov

Minulý mesiac sme mali tú česť vytvoriť našu prvú kompletnú svadobnú výzdobu. Táto skúsenosť bola pre nás nielen výzvou, ale aj cennou lekciou. Rada by som sa s vami podelila o to, čo všetko výzdoba zo sušených kvetov obnáša, od príprav až po samotnú realizáciu.

Nezvyčajná Požiadavka – Sušené Kvety

Nie je to u nás bežná vec, aby nevesty siahli po výzdobe zo sušených kvetov. Na rozdiel od tradičných živých kvetov, sušené kvety poskytujú jedinečný rustikálny vzhľad, ktorý nemusí ladiť s predstavou nevesty. Napriek tomu sa naša nevesta rozhodla pre tento unikátny koncept, čo nás ako kvetinárstvo veľmi potešilo a inšpirovalo.

svadobna-vyzdoba-thumbnail

Výzvy pri príprave

Keď sme dostali objednávku na svadobnú výzdobu, vedeli sme, že musíme vytvoriť niečo špeciálne. Prípravy trvali niekoľko týždňov, čo nám poskytlo dostatok času na priebežné konzultácie s nevestou a prispôsobenie detailov. Výzdoba bola založená výhradne na sušených kvetoch, čo nám umožnilo pracovať vopred a postupne. Tento typ dekorácie nie je bežný, preto sme chceli, aby všetko bolo dokonalé.

Príprava celej svadobnej výzdoby bola náročná, najmä čo sa týka času. Letné prázdniny so škôlkarom doma si vyžiadali istú dávku kreativity. Väčšina prác sa preto odohrávala v noci, keď sme mali priestor sa plne sústrediť na vytváranie kytíc a aranžmánov.

Inštalácia – dokonalosť v každom detaile

V deň svadby sme mali na inštaláciu výzdoby dve hodiny, čo bolo presne toľko, koľko sme potrebovali na umiestnenie všetkých dekorácií na správne miesta. Tento krok je vždy dôležitý, pretože výsledný dojem závisí od precíznosti pri rozmiestňovaní.

instalacia-vyzdoby

Reakcie a Spokojnosť

Výsledok našej práce prekonal očakávania. Nevesta bola nadšená a jej spokojnosť nás nesmierne potešila. Svadobčania tiež výzdobu chválili, čo bolo skvelým uznaním našej snahy. Tento pozitívny feedback nám dodal silu a odhodlanie pokračovať v tvorení krásnych výzdob aj naďalej.

svadobna-kytica-pierko

Budúcnosť svadobných výzdob

Po tejto skúsenosti vieme, že sa chceme pustiť do ďalších svadobných výzdob, najmä tých zo sušených kvetov. Je to unikátny štýl, ktorý dokáže vytvoriť atmosféru s osobitým kúzlom a zanechať dlhodobý dojem. Ak by bol záujem o ďalšie svadby tohto druhu, radi sa pustíme do nových výziev.

Teraz s radosťou očakávame ďalšie projekty, pri ktorých budeme môcť využiť naše zručnosti a kreativitu.

slavobrana